За нас

Здравей, приятелю, здравей! 

Ако определяш себе си като:

  • Човек, който обича вкусната храна;
  • Човек, който обича оригиналния подход;
  • Човек, който обича близките си;
  • Човек, който обича свободното си време;
  • Човек, който обича да експериментира и е достатъчно шантав, за да го прави;
  • Човек, който обича себе си…

Значи вече попадна в правилната кухня!

В страниците на този блог ние – Светлана (основател на блога, по-позната като „Сиска – Големият черпак“) и Мирослав (ценна притурка към блога, по-известен като „Миро – Малкият черпак“), ще се постараем с интересен подход към храната и свободното ти време, да ти дадем интересни идеи какво да сготвиш и как да го приготвиш!

Ние сме двама братовчеди, които през целия си съзнателен живот са били заедно… но никога не сме готвили, защото не се е налагало 😀 Е, отскоро и това се случи! А от още по-скоро дори започнахме заедно да се вихрим!

Хванахме ли ти интереса? Ако не сме, продължавай да четеш! 😀

Обещаваме, че в нашите страници ще има от всичко! Както идеи за моментите, в които нямаш свободно време, така и за онези дълги дни, в които нямаш какво да правиш! Както рецепти, с които да озадачиш с майсторство дори и себе си, така и от онези, които всички знаят и правят! Изобщо-о-о-о-о, ще има какво да видиш!

Разбира се, нашият блог все още се разработва! И ти можеш да бъдеш част от нашия напредък! Ти си част от нас! Затова не пропускай да коментираш статиите ни. А ако искаш да видиш нещо, което го няма – не се колебай да ни пишеш! Ще измислим начин да го сготвим, опишем, снимаме или филмираме! А ако също обичаш да се вихриш в кухнята – посети нашата FaceBook страница Вилица и лъжица / Fork and Spoon и публикувай своя рецепта. Ние обещаваме, че тя ще намери заслуженото място в нашия блог – в категория „от ВАС за ВАС“! 🙂 А  скоро ще ни откриеш и в „Блоговодител.COM“ 😛

Имаш ли желание и готовност да влезеш в нашия братовчедски свят на подправки и черпаци?

Запретни ръкавите!

Ние вече го направихме!

20160312_213554~2